All for Joomla All for Webmasters

Spalatorie profesionala de covoare

Colectarea si livrarea articolelor la domiciliu este GRATUITA
in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti!
Telefon: 0753.371.958 

Pentru covoare timpul de livrare este 72 de ore sau in regim de urgenta  48 de ore.
Fast and Clean va asigura transportul gratuit  indiferent de zona pentru o comanda minima de 80 de Lei.

Nu aveti timp sa spalati sau sa calcati hainele? Suntem aici pentru a va ajutam cu cele mai bune oferte.  

Fast and Clean utilizeaza o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si cen­trifu­gare, capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 4,5 m . Aceasta practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

Fast and Clean utilizeaza echipa­mente noi, de inalta performanta si eficienta, destinate spe­cial spalarii covoarelor, iar solu­ti­ile si deter­gen­tii uti­lizati sunt pro­fe­sion­ali, de cea mai buna cal­i­tate. spalatorie covoare 02

Componentele active ale echipamentelor, apa si deter­gen­tii sunt uti­lizate strict asupra covorului, astfel realizandu-​se economii mari de apa si deter­gent care duc la protejarea mediului. De asemenea echipa­men­tul beneficiaza de un sis­tem de reci­clare a apei.

Prin utilizarea acestor echpamente ne-am propus sa satisfacem nece­si­tatile cli­en­tilor nos­tri cu ser­vicii pro­fe­sion­ale com­plete in dome­niul spalarii covoarelor si totodata sa asiguram pro­tejarea mediul, prin con­sumuri reduse de energie, apa si detergent. 

Echipamentele noastre realizeaza procesarea totala a covorului, cu o calitate profesionala, respectiv realizeaza urmatoarele functii: desprafuit + spalat + centrifugat covoare pe o singura masina, fara zgomot sau vibratii.

Primul proces de desprafuire este realizat in partea inferioara a masinii. 80% din praf este colectat in sertarele de sub desprafuitor si 20% cu aspiratorul exterior. Cand covorul iese 1 metru procesul de spalare porneste. El acopera cele patru etape ale trenului de spalare.

Prima etapa: Covorul este tratat cu detergent de spalare. Presiunea de pulverizare poate fi variata in functie de grosimea covorului si de gradul de murdarie al covorului. O pompa cu debit variabil alimenteaza detergentul direct din containerului de detergent.

A doua etapa: Aceasta este zona unde procesul de periere are loc. 2-4 perii rotative plasate pe glisiere se deplaseaza de la o latura la alta a trenului de spalare. Aceste glisiere sunt ehipate cu un sistem de aer comprimat pentru reglarea presiunii pe covor.

A treia etapa: In aceasta zona, covorul este clatit in intregime si este pieptanat.

A patra etapa: Pe durata acestei etape, covorul este rulat automat si este pregatit pentru introducerea in centrifuga, fara ca o alta operatie sa fie necesara.

spalatorie covoare01

 Stimati clienti, in situatia in care nu va satisface calitatea prestatiei noastre, compania se obliga sa repete operatiunea de curatare/spalare fara sa va mai perceapa costuri suplimentare.