Spalatorie covoare

Spalatorie profesionala de covoare

De peste 10 ani, FAST AND CLEAN oferă servicii de CURATATORIE si SPALATORIE TEXTILE PREMIUM cu ridicare si livrare gratuita.


Fast and Clean
 utilizeaza o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si cen­trifu­gare, capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 4,5 m . Aceasta practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

De ce noi?

In situatia in care nu va satisface calitatea prestatiei noastre, compania se obliga sa repete operatiunea de curatare/spalare fara sa va mai perceapa costuri suplimentare.

Ridicare si livrare gratuita

Oferim in Bucuresti si in Ilfov ridicare si livrare gratuit pentru serviciile noastre. Comanda minima este de 80 lei pentru Bucuresti si 150 lei pentru zonele limitrofe.

Raport calitate pret avantajos

Punem pret pe calitatea serviciilor noastre, dar mereu oferim si un pret competitiv pentru clienti

Profesionalism

Punem pret pe profesionalism, iar echipamentele pe care le folosim sunt de ultima generatie

Cum spalam covoarele?

Prin utilizarea acestor echpamente ne-am propus sa satisfacem nece­si­tatile cli­en­tilor nos­tri cu ser­vicii pro­fe­sion­ale com­plete in dome­niul spalarii covoarelor si totodata sa asiguram pro­tejarea mediul, prin con­sumuri reduse de energie, apa si detergent. 

Echipamentele noastre realizeaza procesarea totala a covorului, cu o calitate profesionala, respectiv realizeaza urmatoarele functii: desprafuit + spalat + centrifugat covoare pe o singura masina, fara zgomot sau vibratii.

Timpul mediu de livrare?

Pentru covoare timpul de livrare este 3-5 zile. 
Fast and Clean va asigura transportul gratuit pentru o comanda minima de 80 lei in Bucuresti si 150 lei in zonele limitrofe.

Doresti o estimare de pret?

Va oferim oricand o oferta raport calitate-pret avantajos. In momentul in care ne confirmati oferta trimitem echipa sa ridice de la dumneavoastra hainele sau covoarele.

WhatsApp
Suna acum!