Spalatorie profesionala de covoare

Colectarea si livrarea articolelor la domiciliu este GRATUITA
in Bucuresti, Ilfov!
Telefon: 0753.371.958 

Pentru covoare timpul de livrare este 72 de ore sau in regim de urgenta  48 de ore.
Fast and Clean va asigura transportul gratuit  indiferent de zona pentru o comanda minima de 80 de Lei.

Nu aveti timp sa spalati sau sa calcati hainele? Suntem aici pentru a va ajutam cu cele mai bune oferte.  

Fast and Clean utilizeaza o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si cen­trifu­gare, capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 4,5 m . Aceasta practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

spalatorie covoare masina

Prin utilizarea acestor echpamente ne-am propus sa satisfacem nece­si­tatile cli­en­tilor nos­tri cu ser­vicii pro­fe­sion­ale com­plete in dome­niul spalarii covoarelor si totodata sa asiguram pro­tejarea mediul, prin con­sumuri reduse de energie, apa si detergent. 

Echipamentele noastre realizeaza procesarea totala a covorului, cu o calitate profesionala, respectiv realizeaza urmatoarele functii: desprafuit + spalat + centrifugat covoare pe o singura masina, fara zgomot sau vibratii.

 

spalatorie covoare01

 Stimati clienti, in situatia in care nu va satisface calitatea prestatiei noastre, compania se obliga sa repete operatiunea de curatare/spalare fara sa va mai perceapa costuri suplimentare.