Servicii Business

Spalatorie industriala

De peste 10 ani, FAST AND CLEAN oferă servicii de CURATATORIE si SPALATORIE TEXTILE PREMIUM cu ridicare si livrare gratuita

Vrem sa fim mereu cei mai buni  de aceea, venim în întâmpinarea clienţilor nostri cu servicii de spalatorie industriala. Acest serviciu se adreseaza persoanelor juridice, fiind o solutia potrivita pentru restaurante, hoteluri, moteluri, scoli, gradinite, spitale, fabrici de lactate, industria produselor farmaceutice, firme organizatoare de evenimente, saloane spa, saloane de coafura si nu numai, ne putem adapta la afacerea dumneavoastra. Avem capacitate mare de colectare, spalare si livrare, ceea ce ne poate transforma intr-un partener de incredere, garantam calitatea serviciilor prestate prin echipamente de ultima generatie si detergenti de maxima eficienta, astfel reusim  sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.
Cu ajutorul unor solventi speciali, reusim intotdeauna sa indepartam si cele mai dificile pete de pe uniformele angajatilor, de pe fetele de masa, draperii sau lenjeriile de pat.

De ce noi?

 In situatia in care nu va satisface calitatea prestatiei noastre, compania se obliga sa repete operatiunea de curatare/spalare fara sa va mai perceapa costuri suplimentare.

Ridicare si livrare gratuita

Oferim in Bucuresti si in Ilfov ridicare si livrare gratuit pentru serviciile noastre. Comanda minima 80 lei pentru Bucuresti, iar pentru zonele limitrofe 150 lei.

Raport calitate pret avantajos

Punem pret pe calitatea serviciilor noastre, dar mereu oferim si un pret competitiv pentru clientii nostri.

Profesionalism

Scopul nostru este sa oferim un serviciu profesional si personal cu care sa fiti satisfacut 100%. FAST AND CLEAN - BUSINESS PARTENER!

Prieteni cu mediul

 Credem că fiecare dintre noi este responsabil pentru mediul în care traieste. De aceea folosim echipamente de ultima generatie, ce utilizează mai putina energie si are un consum redus de apa si detergent. Astfel minimizăm impactul asupra naturii, bineinteles fara a compromite calitatea serviciilor prestate.

Tarife:

Preturile vor fi stabilite prin negociere directa in functie de cantitatea si ritmicitatea comenzilor.
Colectarea si livrare este gratuita si va fi facuta dupa un program stabilit cu clientul.

Doresti o estimare de pret?

Va oferim oricand o oferta raport calitate-pret avantajos. In momentul in care ne confirmati oferta trimitem echipa sa ridice de la dumneavoastra hainele sau covoarele.

WhatsApp
Suna acum!