Fast and Clean – spalatorie haine Bucuresti & Ilfov

Spalatorie industriala B2B

Fast and Clean » Spalatorie industriala

Fast and Clean dispune de capacitatile tehnologice, logistice si operationale pentru prestarea servicilor de spalatorie industriala dedicate companiilor de orice marime. Asiguram preluarea articolelor textile, calcarea, impachetarea corespunzatoare si livrarea la sediul companiilor in termenele agreate. Implementarea echipamentelor de noua generatie care reduc consumurile de energie si apa impreuna cu utilizarea detergentilor prietenosi cu mediul ne permit sa miscoram semnificativ impactul asupra mediului inconjurator. Un alt avantaj al utilizarii echipamentelor performante este posibilitatea de  a oferi preturi competitive fara afectarea calitatii serviciilor.

Colaboram constant si continuu cu:

spalatorie industriala

Servicii impecabile

Preturi negociabile

10+ ani experienta

Preluare si Livrare

Rapiditate

Protejam natura

Certificare ISO 9001:2015

Fast and Clean a implemnetat cu succes sistemul ISO de management al calitatii pentru activitatile de spalatorie si curatatorie haine.

Divizia Spalatorie Industriala a Fast and Clean a inregistrat succese notabile de-a lungul celor peste 10 ani, reusind sa fidelizeze campaniile cu care am colaborat.

Pregatirea si profesionalismul personalului Fast and Clean se afla printre prioritatile  noastre. Alaturi de echipamentele performante, personalul are un rol esential in asigurarea serviciilor impecabile cu care ne-am obisnuit colaboratorii.

Preturile practicate pentru serviciile de curataorie haine si alte articole textile se vor stabili in functie de volum si de ritmicitatea colectarii acestora. Suntem deosebiti de flexibili in satisfaerea cerintelor clientilor nostri privind orele de colectare si livrare, termenele de prestare a serviciilor.

La fast and Clean credem ca fiecare dintre noi este responsabil pentru mediul in care traieste. De aceea folosim echipamente de ultima generatie, ce utilizeaza mai putina energie si au un consum redus de apa si detergent. Astfel micsoram impactul asupra naturii fara a compromite calitatea serviciilor prestate.
clienti Fast and Clean
satisfactie garantata

Folosim procesul de spalare Wet Cleaning

Detergenti dezinfectanti Ecolab - Ozonit pentru toate tipurile de textile, avand avizul Minsiterului Sanatatii, AVIZ NR. 2063BIO/02/09.20

Deshide Whatsapp
Salutare!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button0742 80 80 88