Servicii

Fast and Clean » Servicii

Fast and Clean ofera servicii spalatorie haine, spalatorie covoare si perdele, curatatorie textile de peste 10 ani atat persoanelor fizice cat si clientilor corporate. Aditional serviciilor primare de curatare textile, Fast and Clean asigura colectare haine si livrare gratuita pentru toate tipurile de textile. Am imbunatatit continuu procesele tehnologice de curatare a hainelor, iar prin utilizarea unor solventi speciali reusim sa curatam cele mai dificile pete de pe uniforme, fete de mese, lenjerii de pat sau alte textile expuse.

spalatorie haine profesionala

Curatare si spalare profesionala

Utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate, va oferim servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume formale, etc.

calcare profesionala camasi rochii costume

Calcare profesionala a camasilor, rochiilor si costumelor

Asiguram servicii de calcare profesionala a hainelor si lenjeriei utilizand echipamente cu abur specializate, astfel incat camasile, rochiile si costumele se vor sifona mai greu, mentinandu-si forma de la o spalare la alta.

spalatorie perdele si draperii

Curatare si spalare draperii si perdele

Perdelele si draperiile necesita o spalare/curatare/calcare speciala. Perdelele filtreaza praful si particulele poluante din aer, mirosurile, firele de par, fumul, creand astfel un mediul propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale astfel incat articolele dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, conferind incaperilor un aer curat si prospat.

spalatorie haine blana si piele

Curatare cojoace si haine de piele / blana, incaltaminte de piele intoarsa

Prin serviciul de curatatorie haine piele/blana si cojoace compania noastra va ofera rezultate impecabile fara a modifica sau deteriora culorile sau alte caracteristici ale produselor. In acest proces delicat utilizam detergenti chimici si aditivi speciali, precum si aditivi de fixare a culorii si emoliere a pielii astfel incat readucem caracteristicile obiectelor foarte aproape de cele originale.

Daruieste-ti o zi libera!

Apeleaza cu incredere la servicii de curatatorie haine oferite de Fast and Clean.

spalatorie echipamente lucru

Curatare echipamente de lucru industria alimentara, cabinete medicale

Prin acest serviciu asiguram detasarea petelor pentru a conferi o viata mai lunga a echipamentului preferat.

spalatorie curatatorie covoare

Curatare covoare

Compania noastra ofera clientilor sai servicii de spalat si curatat covoare si mochete folosind o linie de spalare de ultima generatie. Aceasta practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

fast and clean colectare haine gratuita

Colectare haine inclusa

Fast and Clean colecteaza si livreaza hainele si covoarele pentru toate comenzile ce depasesc 100 lei

clienti Fast and Clean

Oferim excelenta

In cei peste 10 ani de experienta in prestarea de servicii spalatorie haine am dezvoltat parteneriate cu lanturi de retail, hoteluri, restaurante si cafenele, clinici medicale si show-uri de televiziune.
Aprecierile si mai ales standardele cerute de acestia ne-au motivat sa ne perfectionam procesele tehnologice si sa devenim tot mai competitivi.

Certificare ISO 9001:2015

Fast and Clean a implemnetat cu succes sistemul ISO de management al calitatii pentru activitatile de spalatorie si curatatorie haine.

10+ ani

De peste un deceniu oferim haine curate si calcate, uniforme impecabile

Plata cu card

Achitarea serviciilor de curatare se poate face cu cardul direct la curierul Fast and Clean

Colectare inclusa

Orice comanda de peste 100 lei include colectare si livrare haine & covoare

Protejam mediul

Utilizam produse de curatare putin poluante, echipamente eficiente energetic

satisfactie garantata

Folosim procesul de spalare Wet Cleaning

Detergenti dezinfectanti Ecolab - Ozonit pentru toate tipurile de textile, avand avizul Minsiterului Sanatatii, AVIZ NR. 2063BIO/02/09.20

Scroll to Top
Deshide Whatsapp
Salutare!
Cu ce te putem ajuta?
0742 80 80 88